Сертификат ISO 27001 на Крестън БулМар Сертификат ISO 9001 на Крестън БулМар

Отчетност за Устойчиво Развитие отbulmar

или наречена още Отчетност за Корпоративна Социална Отговорност

Устойчиво развитие > За нас > Наши проекти

Наши проекти, с които се гордеем

счетоводствоСчетоводен портал

Balans.bg предлага безплатни ресурси и знания в областта на счетоводството и данъците. Съдържанието на сайта е подготвено от екип професионалисти с дългогодишен опит в практическото счетоводство.


банки инвестиции пари Финансов портал

Финансовият ни портал BIP.bg предлага задълбочена информация относно: профили на финансовите институции и техните мениджъри; финансови анализи и корпоративни новини; наградени финансови продукти.


фактураСистема за електронни фактури

Fakturirane.bg е безплатна система за издаване на Фактури и всички съпътстващи ги документи. Приложението работи online, не изисква инсталации, нито специални умения и е обезпечено с високо ниво на сигурност на информацията.


счетоводен и трз софтуерСчетоводен софтуер

BulMar Office е счетоводен и ТРЗ софтуер, създаден от счетоводители за счетоводители. Предлага уникални финансови доклади, висока скорост на осчетоводяване; работа с неограничен брой фирми и се усвоява за два дни


семинари по счетоводствоДанъчни семинари

Два пъти месечно провеждаме семинари по практическо счетоводство. Наши експерти в областите на данъците и осигуряването дават решение на стотици казуси от реалната практика на счетоводителите.


обучение по счетоводствоОбучение по счетоводство

В БулМар Колидж се води професионално обучение за начинаещи счетоводители в среда максимално близка до реална счетоводна къща. Програмата е лицензирана от НАПОО в трета квалификационна степен – професионален колеж.


 

Полезни ресурси